torsdag 5 mars 2009

En perfekt vardag, säger Ester!

Lis (Photos by Storm) uppmanade oss hundägare att visa en perfekt vardag...........Ester tyckte det var ok, så här kommer "en perfekt vardag om Ester själv får bestämma.......".

Den börjar förstås med den vanliga morgonmyset när "pappa" har gått upp. Helst ska det killas hela tiden..............

När alla "brorsor" gått till skolan så äter vi frukost...........jag får alltid ett knäckebröd med leverpastej, "mamma" brukar ha ost på sina knäckemackor.

Sen går vi ut på låååånga morgonpromenad. Har vi tur så kan Ozzy gå med och då springer vi och busar.......

Efter promenaden så blir man så trött och måste sova.......................Har jag tur (dvs. inte är för blöt) så får jag ligga i "pappas" säng. Annars är det skönt på mattan.........


Sen är det lunchdags och jag hjälper till. Ibland tappar "mamma" något......då hjälper jag till att städa upp det.............

om hon inte tappar något så kan man sätta sig så här och hoppas att man får sig en smakbit!Sådär håller vi på. Efter lunch så är det utedags igen. Är det sommar är vi ute nästan hela dagarna. Det är kul! Sen kommer ju "brorsorna" hem och då leker vi lite, sen kommer "pappa" hem och då måste jag tränas...............kul ibland, tråkigt ibland. Det var allt från mig.......
Hälsningar från Ester, 20 månader och snyggast i stan!

10 kommentarer:

Karin sa...

mysigt med kelstund på morgonen :-)

Pumita sa...

Hehe, i mitt nästa liv vill jag bli en Ester. ;D

X-blog sa...

Ja, det verkar vara en perfekt dag!! :)

Sopsortering.
Är det alltså fyra fack i en soptunna - eller såg jag fel?
Och där ska VAD läggas?

Vi har nyligen fått nytt här, bostadsbolaget byggde typ car-port till soptunnorna och satte då även in för glas (färgat - ofärgat), hårdplast, kartong, metall och tidningar.
Men mjukplasten måste man fortfarande med till en uppsamlingsplats på annat ställe i 'byn'. Och där finns även för batterier tror jag.
Lampor å apparater å sånt får man åka med till soptippen alldeles själv.

Ja, sopsortering är intressant...!! :)

Å förresten, jag jobbar på att bli klar med mina UFO:n... ;)

Ha det gott!
Kram!

Gunilla sa...

Vilken gosig hund . Jag törs inte visa gubben min han vill ha hund, Vi har haft hund en Labrador. Det var så jobbigt at ta bort honom så jag gruvar för det. Men kanske .


Gunilla

Veronica sa...

Vilken sötnos! Jag skulle kunna tänka mig att bli en hund i nästa liv :) Vilken härlig dag!

Kram

Marie Carpe Diem sa...

Hi, hi ,hi. Verkar inte alls dumt att vara vovve i er familj :-)

Veronica sa...

Jag tror jag vill bli hund jag med i nästa liv hade egentligen tänkt en fågel men efter detta har jag nog ändrat inställning!! =)

Maria i Sennan sa...

Du Ester-tror bestämt att du blir lite bortskämd-Får nog komma o styra upp det här lite-så stor o ligga i mammas säng........
Lilleman i Sennan

Ulrica sa...

Tänk vad vi skämmer bort de "små" rackarna. Myspys i sängen inte illa. Leo är så liten så han brukar gömma sig under kuddarna. Hans vardag hittar du hos mig.

Ragnvi sa...

Godmorgon! Hela jag leeeer!!!
Kramen!
Ragnvi