måndag 2 mars 2009

Barack, George Bush och Vattenledningsparken!

Ursäkta min dåliga humor..........kan bara inte låta bli...................en del tycker ju att George Bush är en fårskalle............................Här ser vi ju Barack Obama (lamabäbisen) i samspråk med ett får......................det bara måste ju vara George Bush då eller hur?!Bilden är tagen i Stadsparken i Jönköping!

Här kommer ytterligare en bild från gårdagens "fotorunda" i Jönköping. Finns ett ställe som kallas Vattenledningsparken. Stora bassänger som var/är vattenreservoarer. Nu för tiden tror jag bara de är "till lyst", men jag är inte säker.....................I alla fall blir det rätt häftig på vintern vid de här bassängerna.................Inte nog med att vi har lamadjur i Småland, vi har isberg också!

6 kommentarer:

Pumita sa...

*asg* Att GWB är en fårskalle - det har jag alltid tyckt! Det ska du inte be om ursäkt för. :) Jag ser skymten av ett antal andra världsledare där i din hage. ;)

X-blog sa...

Jag trodde isbergen var på väg att smälta, men inte i Småland alltså, där byggs de på, ser det ut som ;)

Ha en riktigt bra måndag!
KRAM!

Vittran sa...

Inte visste jag att Småland är så exotiskt så ni har både lamor och isberg. Namnen på djuren var träffande.
Ha en bra dag!/Vittran

@nemonen sa...

Javisst är det exotiskt i Småland.Vi har ju Isaberg i småland inte sant. Lite lokalpatriotiskt lagd är iaf jag. Söta är varelserna på dina bilder, och fina isformationer.

SysterLilli sa...

Haha! Ja, det är absolut George W Bush du fångat på bilden. Han är ett får i ulvakläder, en riktig fårskalle! Isberget ser ju riktigt läckert ut. Men jag börjar tröttna på snö och kyla. Vill ha vår! Nu! :)

Lilla My sa...

Är så trött på vintern och all snö men får väl stå ut med det ett tag till. Fast idag har vi haft lite varmare. Verkligen gulliga får....
Ha det bra.