onsdag 13 oktober 2010

Fruset, men varmt ändå!

Ja, nu har de frostiga nätterna kommit för att stanna. Det gör ju att dagarna blir extra vackra och soliga! Riktigt varma alltså:-)
Riktigt varm i hjärtar blir man också efter att sett bilderna från Chile. Tänk bara tanken hur dom har haft det därnere......................en svindlande tanke! Tänk vad jobbigt för familjerna och tänk vilken glädje att få träffas igen. Fast det gällde väl inte han vars älskarinna kom dit samtidigt som frun när det skulle informeras om läget............Idag skulle visst frun inte ens titta på TV. Undrar just om älskarinnan kom dit.*
 Ni ser, man ska inte vara otrogen. Till slut så uppdagas allt..........


Varm i hjärtat blev jag också när mina barn har fixat ett superduper designat skrivbord på min dator! Eftersom dom nu inte fick anmäla mig till "Välkommen hem"...........


De har varit lediga från skolan idag och tillsammans med arbetslöse sonen och prinsessorna så gick vi till skogen i förmiddags! Barnen turas om att gömma sig och prinsessorna får leta............ojoj, vad det tycker det är kul hundarna! Och så trötta de blir! Dessutom tränade vi inkallning och jag har nu nya smeknamn för dom. Lill-hunden Nitza kommer snabbt som blixten, så hon kallas förstås för Blixten! Ester, kronprinsessan, hon kommer en bit efter..............precis som åskan, så hon kallas förstås för Åskan;-)


Nej, det är kanske dags för lite sömn .................i morgon är en annan dag!

* Jag läste precis att han hade mötts av älskarinnan..........

5 kommentarer:

Unknown sa...

Njuter också fullt ut av alla härliga höstdagar och vackra mornar.
Ha en härligt dag även idag!
Camilla

Ölandsvindar sa...

Ja, hundarna blir alltid dubbelt så trötta av att arbeta med hjärnan som vid enbart fysisk träning.Det borde alla tänka på som inte tycker att kontorsarbete är "ett riktigt jobb". Här har vi haft några frostnätter men vintern har inte riktigt tagit tag ännu.
Kram
Kerstin

himlaverket sa...

Så dumt med älskarinnor då. Hoppas inte min man har någon som smyger runt knutarna.
Mycket vackra fina frostiga bilder.
Ps, jag är INTE hundrädd, bara älskarinnorrädd ;)
Kram

Ninne sa...

Det finns alltid dumma människor- för det tycker jag de är. Bägge två
Men vilka fina frostbilder du har lagt ut. Solen har varit härlig idag men natten blir nog i kallaste laget. Det kunde väntat lite till. Jag har ännu inte fått in mina Fuchior.
Ha det gott med Sessorna o en extra klapp till dem
Kram Ninne

karina sa...

Hejsan!

Minus tre grader på morgonen men tur att det blir varmt på dagtid, för än är inte trädgården klar för sin vila. Ha det gott, Karina.