måndag 9 januari 2012

Sista dagen

på jullovet för mina barn idag. Ett par veckor går fort! Vårterminen brukar också springa iväg ganska fort och framför allt brukar det vara lättare att komma upp på morgonen när ljuset återvänder. 


Här är det faktiskt minusgrader och ett tunt snötäcke, vilket är helt ok för min del.


Helgen har tillbringats i handbollens tecken. Lill-killen har spelat handbollscup här i stan och hej å hå så bra det gick! Dom gick till final!!!  Så ni kan tänka er glädjen som har funnits här de senaste dagarna. I finalen fick dom stryk, men dom såg det som att de vunnit andrapris istället.Är han stolt eller är han stolt ;-)


 Nitza har dagen till ära hårband i "rätt färger"!

Annars då.......................jo, nog börjar man längta tills man får mötas av detta vita havet när man kommer till skogen!


Ha det så gott!

6 kommentarer:

samson sa...

Han har den rätta inställningen din kille
I bland om våren brukar jag åka upp till Vattenledningsparken och frossa i vitsippor,Ha det så gott,maggan

Britt sa...

Det gäller att alla ställer upp i rätt färger. Inte dåligt med en andra plats. Längtar också till det vita havet//Britt

Elzie sa...

Klart vovven måste ha rätt färger när lillhusse ska spela match! Och grattis till silverplatsen, inte dåligt det heller.
Ja, nog längtar man till det är alldeles vitt på marken, verkar dock som det tar ett tag till. Men tiden går ändå fort som vi vet. Snart har ju halva januari gått och man hinner inte med.
Hoppas du har en fin kväll.
Kram Elzie

Knatten sa...

Ja det jullovet gick fort. Vi får väl hoppas det går lika fort fram till vitsipporna. /Knatten

Suss o Kai sa...

Det var inte dåligt med andra pris :) Grattis till grabben och hans lag :) Kram Suss

karina sa...

Hejsan!

Man får gratulera killen, alltid roligt när det går bra. Det blir inga ettåringar här annat än tagetes som jag är tvärsäker på att jag klarar av. Ska skicka iväg en beställning på ätbart och i vår ska jag bli med et mindre växthus där tomater och gurkor och lite annat ska få husera. De gillar inte den Öländska vädret med ömsom torka och blöty så jag hoppas på fina skördar hädanefter. Jag längtar också efter vitsippsängarna i skogen, så vackert och en sån härlig tid våren är. Ha det gott, Karina.