måndag 24 oktober 2011

Vad är det som händer.......

vips så är vi inne i sista oktoberveckan och till helgen är det slut på sommartiden. Så dålig jag har varit på att blogga på sistone, men jag har tankarna på annat.......mamma har nu köpt en lägenhet och huset ligger ute på Hemnet så nu händer det mycket. 


I trädgården intet nytt.........jo förresten  katsuran håller på att vissa och doftar härligt nybakt........det trädet är ett sant mirakel.....
 Den här bilden är från förrförra året så den har vuxit mycket. Jag har berättat det förut men jag gör det igen. Köpte den som planta på trädgårdsmässan i Älvsjö för 20:-. Ett naturbruksgymnasium hade sått själva. Den var då ca 1 dm hög så den har växt ordentligt på 4 år. Nu är den ca 2 meter.


Vi håller på att planerar lite renovering i vårt eget hus. Vardagsrummet behöver göras om, mest behövs en ny soffa.......den är beställd och kommer i december nån gång. Så nu ska det tapetseras och fixas lite innan. Fast det får bli när vi kommer hem från Spanien. 


Jag har beställt två canvastavlor på egna foton..........
Dom här bilderna valde jag. Det ska bli lite naturtema i vardagsrummet tänkte jag. Ska bli spännande att se hur canvastavlorna blir..........


Nästa vecka åker vi så till Spanien och jag hoppas på en härlig vecka med nya, spännande upplevelser och att man får en liten "kick"........kan behöva det känner jag. 


Så..........tills vi "ses" igen säger jag "Hasta la vista"...........

11 kommentarer:

Susie på Stjärnarve... sa...

Dom där canvastavlorna kommer förmodligen bli jättesnygga. Hur stora är dom? Är det dyrt? Var beställer man dom?
Många frågor, men är man nyfiken så är man!

Rosor och ruiner sa...

Jag förstår att du har haft tankarna och fokus på annat denna höst. Det tar mycket tid och kraft av en känslomässigt och så har du mamma att "måna om".
Hoppas ni får en fin semestertripp i Spanien - ta hand om dig själv nu!
Kram!

Mia sa...

Kommer säkert att bli jättefina tavlor...ser fram emot att få se dom sen.Bilderna är ju superfina naturfoton som jag gärna skulle ha i mitt hem på väggen.
kram mia

Susie på Stjärnarve... sa...

TACK för uppgifterna om canvastavlorna! Jag har ju gjort en del tavlor själv och så har jag också ramat in en grupp med bilder från en äkta 60-tals kalender som min mamma hade skaffat - och som jag alltså ärvt. Sen köpte jag fyra fotografier på två svanar som Rolle fick i present, så det här med tavlor gillar vi. Fast kanske inte "vanliga" tavlor som folk brukar ha, så canvas av egna blombilder låter väldigt intressant!

mammi sa...

Vilka underbara tavlor det kommer att bli, helt i min smak.
Ha det så gott

Britt sa...

Vill gärna att du berättar vidare om tavlorna när du får dem har själv funderat på detta. Spanien.. nu blir jag avis precis rätt tid att åka//Britt

karina sa...

Hejsan!
Vad fint att göra tavlor av egna foton. Nu måste jag ut i morgon och stötta upp den lilla rackaren, för jag köpte min Katsura för två år sedan och den är bra liten , kanske ska de få lite extra näring. Betalade nog samma och tog den hel på bussen tillbaka hem så den ska få lite mer omsorg. Ha det gott, Karina.

Suss o Kai sa...

Inte konstigt tiden går dej förbi du som haft så otroligt mycket. Hoppas du får det riktigt skönt på din resa och att du låter sej njuta av det för det är du och din familj värd Kram Suss

Elzie sa...

Vilket härligt träd! Eller är det en buske? Är inte så hemma på de där sorterna.
Vad skönt att din mamma fått en lägenhet nu. Hoppas att allt ordnar sig för er nu då.
Spännande med renovering och spanienresa. Hoppas ni får det riktigt skönt.
Kram Elzie

karina sa...

Hejsan!

Det finns hopp för katsuran för det står en stople brevid, för den är inte högre än ca 20 cm. Ha det gott, Karina.

Christina sa...

Hoppas du hade en bra semester. Så härligt med en katsura. Många säger den luktar pepparkakor./Christina