lördag 29 maj 2010

MusikOFotoAutomaten/svenska sommarmusik

Ojoj, det kan vara mycket, men jag tog den som först poppade upp i skallen..................ni som känner mig vet ju att jag är en "sportfåne".................Det var en magisk sommar och låten är ju bara såååå bra!!! Sjungen av tre av min "guldgossar". Glenmark, Eriksson (Orup) och Strömstedt........


En bild som passar............fotbollsbilden visade jag ju för några veckor sedan, så nu får det bli den här i stället.Svensk sommar när det är som bäst - toppenväder, hav, glada söner på äventyr på vår Ölandsturné. Kanske lekte de guldgrävare?

Här finns det fler bidrag.

Nu ska jag snart till jobbet så jag får kika in hos er andra i kväll.

Trevlig helg!

8 kommentarer:

Margot sa...

Härlig Ölandsbild!
Ha en trevlig helg!
//Margot

ormbunke sa...

Tyvärr får vi inte uppleva en sån sommar som när Sverige tog brons i VM-fotbollen. Vi får väl heja på Danmark. Ikväll blir det ändå en titt på landslaget. Melodifestivalen skippar vi. Det är ändå bara östeuropeerna som röstar på varandra.´Ha en bra helg. Anita

Misswhatsit sa...

Ett roligt musikminne av när Sverige tog bronset och en fantastiskt vacker bild!
Kollar nog också på fotboll och skippar Melodifestivalen i kväll. Man kan ju i och för sig heja på Danmark i båda fallen.:)

Erik "Semlan" sa...

Visst var sommaren -94 helt magiskt vacker. "Gräva guld..." var bra. På hemväg med färjan när GES och folket tog emot hjältarna i Rålambsparken, såg det på tv:n. Själv var jag på Gotland och såg flera matcher från storbildstv nere i hamnen på någon pub eller på gården i Visby (hyrde härligt hus mitt i stan med egen gård).
Du valde bra Anette! :-)

Wickans värld sa...

Jaha... nu fick jag de låten i skallen också!! =)

Njut i din trädgård sa...

SVENSK sommar som ser så exotisk ut! Häftigt vad Gotland kan bjuda på!

Trevlig lördag kväll!

Pialotta sa...

Underbart Nettan.. den sommaren minns jag som igår.. vilken het sommar:)
ha de kram/Pia med sin Lotta

Tigris Predikantan sa...

Ja, snart sommarlov eller semester ... sommar i vilket fall!
:)