fredag 25 december 2009

Som man sår får man skörda........

för vad hade jag skrivit på önskelistan..............jo, en klocka som man kan SE tiden på...........det har varit vissa problem med min gamla klocka.............nu behöver jag minsann inte ta på mig glasögon!

Varm i hjärtat blev jag när jag öppnad T:s present............han har gått förbi ett spa på väg till skolan och tagit sina sparpengar och köpt ett presentkort på en massage och relax..........lille plutten. Det var så tårarna kom på hans gamla mamma (alltså jag!) Han är bara 13 år!
Och som han sa "yes, det passade ju så bra nu när du fått ont i ryggen igen.......".

Julafton avlöpte lugnt och still. Vi tar ju inte med oss våra paket utan har vår egen julafton på juldagen och nu är det avklarad och alla är nöjda och glada!

I morgon ska jag jobba en sväng (5 timmar)............det är visst något som kallas "annandagsrea" som börjar...........har aldrig hört talas om det ;-)

Ha en god fortsättning på julen allihop och tack för alla kommentarer. Jag har försökt att titta in hos så många som möjligt, men har jag missat någon så vet ni att jag ändå tänker på er kära bloggvänner!

Nu gäller det att börja planera nyårsmenyn...........svågern, svägerskan och deras 4 grabbar kommer (ja, dom har OCKSÅ fyra grabbar!!). Vi kör vartannat år och i år är det vår tur.13 kommentarer:

Handarbete/Pyssel sa...

Åh! Vilka bra presenter du fått !!
Själv fick jag en gryta risgrynsgröt och en spikmatta =)

Rean ja. Den ska jag INTE ut på. Ett skäl är all snö som kommer ner.
Har kommer sjukt mycket här idag och de säger att det ska fortsätta hela natten...!
Var vid växthusen och matade ankorna ikväll (skulle köra iväg sambon på pokerkväll) och då fastnade jag med bilen där... Fick skotta loss den. Huuu...
Men nu har de fått mat, så behöver jag inte ut i morgon bitti i alla fall. *skönt*

Nyår ja. Jag har inte bestämt vad jag ska göra. Har inga traditioner när det gäller den dagen. Dyker upp olika saker varje år. Får jag ordning på eldandet i växthus-stugan kanske jag sätter mig och firar där...! =)

Ha det fortsatt gott!
Kram!

anemonen sa...

Japp i en sådan sits hade jag nog börjat gråta. Så omtänksamt av honom.

Anonym sa...

Ja glasögonen verkar ju överflödiga "fniss" Ungarna är ju FÖR goa! Här hade misntingen problem eftersom att makens och mina presenter blev mycket dyrare än hon räknat med och då fick sparpegnarna tas till även här. Jag fick bl.a grillvantar av ekoligiskt odlad bomull av henne(gissa varför hon fick miljöpriset i våras på Berns!) Nyår blir nog en lung tillställning för vår del Jag har dragit på mig världens förkylning och idag skulle man nästan haft ob i näsan "asg" men då hade de väl skämts ihjäl här hemma. Ha en god fortsättning / kram gittan

Lilla My sa...

Det var en omtänksam grabb du har och tänk för sina egna sparpengar ger han dig ett presentkort till spa. Gullig grabb!
Här ska jag börjar fundera på sonens födelsedag på tisda då blir han 18 år ett barn till blir stort här i huset.
ha det gott

NinaVästerplana sa...

Som man sår får man skörda ;-)
Du är ju en supermorsa så undra på att du har såna goa killar!
Jag önskade mig en ny pyjamas o det fick jag ;-) Rosa, mjuk o fin!
Ha´t fortsatt gôrgôtt med alla dina killar
Nina

Lena/isklockan sa...

Vilken go kille du har. Och en sån skulle jag också behöva ha :) Ha en kul dag på jobbet. Kram

Britt sa...

Önskar dig en god fortsättning. Vilken grabb det är ju en perfekt present//Britt

Cyrran sa...

Visst är de underbara de små liven! Hoppas att dte gick bra att arbeta udner annandagsrean och att inga "tanter" slogs! ;)
Kram
/Cyrene

Maria Thorbjörnsson sa...

Den tiden går ju inte att missa...
Söta lilla Ester..Lilleman o Lillemor hälsar...

Moments of photography sa...

Vilken gullig och omtänksam son du har.
Usch för REA, nej jag stannar nog hemma.
Här har snön smält bort, trist för det var så vackert.

Ha det fortsatt bra i helgen.

Tant Grön sa...

Vilka bra julklappar du fick! Hoppas kunderna var snälla mot dig idag. Själv vågade jag mig inte ut, fast vi egentligen behöver ny julgransbelysning. Granen är ovanligt vacker i år, men saknar lampor, så den gör sig bäst i dagsljus....
God fortsättning på julen!

Anni sa...

Jag går inte ut på någon rea, inte om jag inte har rensat bort en del av det som redan finns. Nej, efter jul brukar en viss mättnad på både mat och prylar infinna sig...

Fin present du fick av grabben, själv fick jag saker jag varit med och köpt, så då blir det sådant som bakplåtsdukar och choklad...

ormbunke sa...

Helt perfekt klocka i min smak.Kram Anita