tisdag 14 april 2009

Kamerahaveri och vårblommor!

Igår slutade min kamera att fungera........panik! Men så kom jag på att jag kunde låna sonens. Smidigt med digitalkamera. Ta kort, flytta in på datorn och radera dom på hans minneskort!
Men det är klart att jag vill ha en egen, så det blir till att spana in de vi säljer på jobbet..........
Ännu har ingen julros slagit ut, men det närmar sig.

Balkansippan har slagit ut i helgen........

liksom vitsipporna i trädgården och även i skogen. Det är helt otroligt vad det har växt de senaste dagarna. I fredags kunde man se en och annan vitsippa. Sen jobbade jag lördag och söndag och gick inte min vanliga runda med Ester. I går hade det blivit fullt av vitsippor överallt. Häftigt med växtkraft!


En ynka tulpan har slagit ut. Jag har inte mycket tulpaner pga. av rådjuren. Den är har alltid klarat sig och det beror nog på att det är en botanisk tulpan. De är tydligen inte lika goda........
Det här är sälgen på min baksida. Helt överfull av blommor! Snart ramlar de ner och täcker hela gräsmattan. Vi har lärt oss att inte räfsa gräsmattan förrän alla har trillat ned!Men vackra är de i närbild och den funkade ju bra med sonens kamera, även om det kändes lite ovant!Inatt hoppas vi att vi slipper kattslagsmål på uteplatsen. Vilket liv det var i natt och Ester var inte glad! Inte maken heller som fick springa ut "lättklädd" och jag bort katterna.......
Ha en fin tisdagskväll!


7 kommentarer:

annette sa...

Så mycket vår Du har fångat i Din trädgård, vi som inte har trädgård tror jag missar mycket så här på våren för allt gå så oerhört snabbt, men jag får ju spana hos Dej istället.
Hoppas Påsken varit bra och en kamera måste Du ju ixa snabbt som ögat så Du inte missar att fota ngt!!

Ha det så bra!

Kram //annette

Vita Stunder sa...

Inte roligt med kamerahaveri :/

Men desto trevligare med sprudlande växtkraft! :)

Ha en fin kväll vännen och hoppas det löser sig med kameran!
Kram Anna

Solvarm sa...

Hej Anette!

Visst är det underbart nu när vårblommorna tittar fram, allt mer och mer.

Vackra bilder på dessa små underverk.

Må gott i vårsolens glans,

Solvarma kramar från Irene

Maria i Sennan sa...

Mångfalden-Växtkraften-Oljuden allt e bara VÅR-Må så gått-Maria-

Lilla My sa...

Lyckans ost som får julrosorna att övervintra. Kollade just på mina att hararna här ätit bort bladen, inte visste jag att hararna gillar julrosor också. Jag ger upp...det är nog inte meningen att såna ska växa i min trädgården. Ha en bra kväll.

Monica sa...

aaahhhh....vad härligt det är med soliga vårdagar och massor med blommor :)
Tjing
Monica

Tesa sa...

Fy viken panik...tur det fanns en att låna..Väldigt vad det blommar hos dig..det har satt ordentlig fart på grönska här nu men inte så mycket blommor än..
/Tesa