torsdag 12 februari 2009

Torsdagsreflektion

Torsdagsreflektion, första gången jag är med.......Ja, den här veckan, v 7, är det sportlovsvecka i min del av Småland. Kan det bli bättre, för den här veckan kom vintern hit på allvar och nu vill barnen vara ute!! (fast inte på den här bilden förstås *ler*).


Torsdagsreflektion vecka 7 - veckan då vintern kom.
och det har kommit mer snö i natt........

14 kommentarer:

Bea sa...

Ah..lika grått som vi har det idag, bortsett från snö i träden :)
Men...med tanke på din komm. hos mig: Är det såååå dyrt att gå till frissan hos er? Omvandlat i min valuta blir det 100 €....suck det lät dyrt!! Jag betalade 20 och dessutom är (frissan) hon - stayl-konsult.
Men..ni har väl andra löner också ;)
Trevlig dag! /Bea

Viola sa...

Ja,nu kan man lätt få ut ungarna. Tom tonårssonen kan "offra sig" och åka pulka. Men kul har han inte...( fast skrattar gör han;-) )

Hej från mig!

Trebarnsmamman sa...

Välkommen, kul att du vill vara med! Jo nog verkar det vara lite tur med snö till sportlovet :) Hos oss är det sportlov nästa vecka, så vi hoppas att snön blir kvar.

Veronica sa...

Jättefin vinterbild! Visst är det härligt med sportlov, kryllar med sprudlande ungar som åker pulka skidor mm. Här har vi inte sportlov förren vecka 10. Just nu har vi - 23 grader kallt.

Karin sa...

Det är mycket snö i Sverige i år (fast inte i stockholm) mina föräldrar i Dalarna sa igår att de inte har haft så mycket snö på flera år. Ska bli trevligt när vi ska dit vecka 9 (då har vi sportlov)

Pumita sa...

Förstår att Ester och pojkarna är glada! Själv vill jag bara fly... ;) Ska man se det positivt så är det lite ljusare iaf och det är skönt.

Lillebeth sa...

Vilken tur med snön. Skönt att det finns folk som blir glada, i alla fall smått folk.
Kram

Marianne sa...

Det måste vara första gången på massor av år som det kommer snö lagom till sportlovet. När mina barn var små kunde det komma snö innan sportlovet men lagom till det så töade allt bort. Vi har sportlov nästa vecka vi får väl se hur det ser ut då.

Anonym sa...

Hej!

Visst är det kul med snö på sportlovet. Jag har också fyra barn (alla boys) men vi har inte lov förrän nästa vecka. Hoppas snön ligger kvar :-)

Ingrid sa...

Snö och grått verkar det vara nästan överallt nu. Till och med vi här på Gotland har fått vår beskärda del.

Ha en fin torsdag! /Ingrid

Emma sa...

Det är ett himla flyt att snön har kommit just under sortlovsveckan. Förutom här var den smälte så ganska så snart. Men roligt för er andra! :)
Ha en trevlig torsdag!

Ulrica sa...

Vinter, kallt och grått... Jag vill ha vår och sommar nu! :)

Marie Carpe Diem sa...

Det kallar jag tajming!

Anonym sa...

Då slutar ert sportlov nu när vårt börjar. Visst är det fint med snö. Och härligt för barnen att leka i. Men det händer så sällan att den stannar kvar.