söndag 22 februari 2009

Tänk vad man har blivit "konstig".........

sen man började blogga. Man tar kort på en massa "konstiga" saker. Häromdagen kom jag på mig själv med att stå och titta på två trädstammar som såg lite speciella ut och jag tänkte direkt "synd att jag inte hade kameran med mig.....".


Eller som när jag tog kort på den här skylten och lill-killen sa: vad GÖR du? Med en sånt där "talande" röstläge........ Inte blev han lugnare när jag tog det är kortet..............stackars barn, vilken uppväxt de får *ler*Att jag tar kort på en massa blommor, det har de för länge sedan accepterat, även om de tycker det blir lite väl mycket blomkort ibland........Men det har lärt sig att det inte är någon idé att protestera.......................

sen kan man ju alltid muta med lite glass om de tycker det blir för långtråkigt med allt fotograferande...................aldrig fel med glass eller hur Jocke?!

Efter nattens snöfall så vräker regnet ner nu! Mer, mer vill jag ha, men jag inser att det kan bli riktigt halt i kväll på vägarna här i trakten och även på promenadvägar. Så det gäller att ta det försiktigt!

Dagen har annars tillbringats framför TV. Jag är nämligen ett riktigt sport-freak. Nu är det ju VM i både skidskytte och skidor. Till slut blev det en medalj idag. En silvermedalj till kämpen Anders Södergren i "dubbeljakt". Så roligt för honom och för oss soff-skidåkare!

Nu är det bäst att jag förbereder lite mat. Idag ska vi äta Tacopaj, mums!

7 kommentarer:

Pumita sa...

Fota på! Sonen vill säkert ha mer glass. ;D

Jo, jag hajade till också för inte så länge sedan när jag gick iväg efter kameran innan jag skulle äta frukost. "Vad håller jag på med egentligen?! Är det här riktigt friskt?" =)

haspet sa...

Ja många knepiga motiv blir det... Jag tycker din bild på vägmärket var supersnygg. Och det är ju roligt med lite omväxling från alla blommor. Jag har också skidat framför Tv:n i dag, så kul med Södergren det är han verkligen värd. Och så brons till Helena Jonsson. Tänk vad vi är bra!! :) // Peter

X-blog sa...

Hehe... BLIVIT konstig...?!
Det är väl bara att man fått utlopp för sin konstighet och kan skylla på bloggandet ?? ;)

Så det blir tacospaj hos er.
Igår kväll blev det "akut"-lagat tacos här. Egen kryddad köttfärs, egen tomatsås, avocado och tomater + turkisk yoghurt var det som bjöds.

Idag har jag och dottern varit vid växthusen och 'jobbat' Kom hem vrålhungrig men ingen större lust att laga mat...
...nu står soppan på spisen. Lättvindig och nyttig mat!
Har inte provat denna sorten förut; lök, vitlök, ingefära, garam masala, senapsfrö, morötter, potatis, röda linser, krossade tomater, vatten och buljong. Hoppas det blir gott och smakar för alla.

Ha det gott!!
Kram!

Maria i Sennan sa...

Jo nog platsar vi snart i någon fotablogganördgrupp...
Ha det..../Maria

Wickans värld sa...

Bron,ja! Det var någon som tog sig vatten över huvudet... fniss...
Maken skulle köra hem ett timmerlass, för femtielfte gången (till mitt uterum!!)... Men allt gick bra, förutom att det tog tid att få upp skotaren o att timret fick vara underlag till grävmaskinerna som drog upp den. Maken tog sig ur den vattenfyllda maskinen i rättan tid. Men det var olustigt att komma hem den dagen o tänka på vad som kunde ha hänt...
Men nu behöver vi inte oroa oss för att just vårfloden ska ta bron i vår!

@nemonen sa...

Ha ha när jag läste din trevliga berättelse kände jag igen mig själv. Jag fick en digitalkamera i födelsepresent, och sedan dess fotat, och bloggat. Jag gör inte annat än tar kort på allt möjligt konstigt. Så nu känner jag mig inte ensam nu är vi iaf två som känner likadant.

Lilla My sa...

visst blir man lite konstig när man har blogg för då borde man ju ha kameran med sig hela tiden vilket jag inte har för jag glömmer den.
Lill killen såg nöjd ut över sin glass. Så det regnar hos dig kunde gott komma hit också så vi slipper all snö här men halt vill jag inte ha heller, aldrig nöjd. Ska dricka morron kaffe här nu så Vi hörs