onsdag 28 januari 2009

Här ska det stickas.........Igår beställde jag garn till tröjan på bilden. Till 2 st! Yngsta sönerna ska få varsin. De fick välja färg själva. Så det blir en i en färg som kallades "Kokosnöt", i bruna och beiga toner. Lill-killen valde en färg som kallades "Calypso". Vit "bottenfärg" men inslag av turkos- orange och beige.
Åh, vad det ska bli kul när garnet kommer!Snart är jag färdig med lill-killens sockar. Också dom i ett "självmönstrande" garn. Han är så impad av sin mamma och tycker "det är så kul när du har "gjort" kläderna". Vilken kille!
Så där tyckte man inte själv när man var liten!Ikväll ska lill-killen börja träna bordtennis. Äntligen en med lite ordning på! Tänk att vi, maken och jag, som är sådana sportfånar, har fått fyra söner varav de tre äldsta är totalt ointresserade av sport! Äldste sonen bor i studentlägenhet precis bredvid Idrottsparken i Norrköping, men inte har han vart på nån fotboll inte. Ibland faller äpplet långt från päronträdet......

5 kommentarer:

Karin sa...

Men visst är det kul att att sticka. Just nu håller jag på att göra ett babytäcke och vantar till min vänninas bebis som ska komma i slutet av feb. Fast eget mönster eftersom jag inte kan läsa mönster ännu. :-) Jag har börjat med en liten stickblogg också http://karinsnystan.blogspot.com/

X-blog sa...

Kul att man kan inspirera andra och inte bara bli inspirerad själv! =)

Tjusiga tröjor det kommer bli!
Och vilka fina strumpor!

Ja, det är ju så idag att hemmagjort är så pass ovanligt att det uppskattas på ett annat sätt än förr !!!

Ha många sköna stick-stunder nu då!!

ylvahi sa...

Oj vad kul, nästan så jag blir sugen själv att börja med något. Det var evigheter sen sist som jag stickade

AnnikaW sa...

Åh, det ser jättekul ut!! vilket härligt garn, och det är så kul att sticka mönster med flätor... Lycka till!

Ragnvi sa...

Tjena! Tänk, min mamma var en fena på att sticka....jag kan inte! Har börjat på många halsdukar men....stenhårda blir det bara!

Tycker det är skönt att gårdagen är gjord, en dag nämre opdagen, skönt när den är över!
Kramen!
Ragnvi