måndag 12 januari 2009

Ester har fått sitt tält!

Idag kom Esters tält, som användes i "basen" när hon tränas till bevakningshund i hemvärnet. Som ni ser så tyckte hon det var jättemysigt direkt!


På tälte ska denna fina skylt hänga. Den har den fenomenale lill-husse gjort! Han fick dessutom några beställningar från övriga hundförare, så han är riktigt stolt!


Igår var vi ute på en riktig långpromenad. Tre timmar höll vi på! John Bauer-leden går förbi här närhet och vi gick en bit på den. Snacka om att man var väderbiten när man kom hem. Lill-killen (dvs. lill-husse) fick sätta sig och vila en stund, medan Ester undersökte grillplatsen. Någon kan ju ha tappat något ätbart.......
**************


Läste i lokaltidningen en artikel idag! En privatperson har polisanmält Dansbandskampen!

Varför? Jo, han hade ringt ca 200 gånger och röstat på sitt favoritband och när det väl skulle avgöras så nollställde SVT räkneverket. Då blev ju hans röster värdelösa! Man förundras över hur människor orkar.................för det första ringa 200 gånger och sedan polisanmäla ett TV-program! Finns det inget viktigare att engagera sig i............


***************


Grått och blåsigt väder hos mig idag! Det var fortfarande hårt på marken på morgonpromenader med Ester, men i morgon är det nog en lervälling..............synd!

4 kommentarer:

X-blog sa...

Busväder har vi här med!
Har varit milt i några dagar, så igår när jag var ute och sprang ångrade jag att jag tog grusvägen... FY vad jobbigt det var när det var så mjukt - fick lixom kämpa extra för att komma frammåt... Men det var nog nyttigt :)

Kul att lill-husse fick fler beställningar!
Roligt när barnen hittar på saker!

Marie sa...

Vilken fin hund du har. Tack för titten och kommentaren hos lilla mig. Ha en bra vecka:-).

Ragnvi sa...

God förmiddag! Här smälter tack o lov isen lite just nu, men som du säger då blir det lerigt istället! Isch!
Duktig son du har!
Och vilken fin fontän!!
Kramen!
Ragnvi

Mobergskan sa...

Tokfia.....hur orkar du? Jag hinner varken med den ena eller den andra just nu. Förstår inte vad jag fick tide´n ifrån förr????
Hjälp!!!!! Kan jag få någrta extra timmar på dydnet.
Kram