fredag 13 september 2013

Alive and kickin´

Vad är det som händer.................vips så är vi mitt i september och bloggandet har verkligen legat på sparlåga mer än nånsin! Mitt gamla tröskverk till dator har spelat in i blogginläggsbristen - för det har tagit hur lång tid som helst att få till en inlägg och redigera bilder. Men nu har jag fått tillgång till en liten snabbare sak.......skönt!

 Hösten har smugit sig på så sakteliga och kvällarna blir mörkare - bara att gilla läget. Skönt är det med höstsol i alla fall. 


Jag har planterat en massa lökar i mina nya rabatter - kört lite färgtema i 3 "avdelningar" rosa, vitt och blått. Ser fint ut i mitt huvud så får vi se hur det blir IRL ;)


Skolorna är igång och igen och diverse träningar har kommit igång och nu börjar man få lite koll på familjens höstschema. Än så länge är det lite taxi-rörelse som gäller..........


Har varit ute och letat svamp, ja jag vågar ju bara plocka vanliga gula kantareller, men i år verkar det inte vara något bra kantarellår. Har väl varit alldeles för varmt och torrt antar jag. Stubben har ju gått om svamp och det ser ju lite kul ut. Den här stubben är Esters godisstubbe. Man måste alltså kliva upp här och få en liten godbit vid varje hundpromenad.............jo då, det finns fler sådana här godisstubbar och stenar, men just den här stubben är Esters favorit :) 


Det är häftigt att se alla fina spindelnät när vi går på mornarna!


Och visst är det härligt att få avsluta dagarna men lite vackra solnedgångsfärger!

Ha det så gott!

Inga kommentarer: