onsdag 4 augusti 2010

VA??!!! Har det gått en och en halv vecka.......

....sen jag bloggade sist alltså. Ojoj, vad det går fort.  Jag har jobbat nästan varje dag. I en butik med full med turister och "vanliga" människor och mindre personal än vanligt........Så som ni förstår så har jag varit rejält trött när jag kommit hem! Benen har värkt och man har varit trött i huvudet. Så inte har det blivit mycket nytta gjort av mig här hemma, varken inne eller i trädgården. MEN nu har jag bara två dagar kvar av "semesterjobbande" sen är allt som vanligt igen.

En dag utan jobb tillbringade vi i Ullared. Numera vet väl nästan alla vad som menas med Ullared. Om ni har sett "dokumentären" därifrån alltså. När vi stod i kö så såg vi Boris (chefen) och han bjöd på godis och vatten och Morgan (på lagret) såg jag också eller rättare sagt så hörde jag honom innan jag såg honom! Säsong två höll på att spelas in när vi var där, men mig lär ni inte få se på TV. Lill-killen däremot gjorde sitt bästa för att komma med............

Kläder till barnen inhandlades och så blev det lite hemmapynt. Så nu är vi redo för skolstart och vinter!

Hittade en passande skylt till min prinsessa..........vet inte om texten syns riktigt. Det står "här bor en prinsessa"........

Härliga buketter kan man plocka in nu. En bukett till köksbordet blev det..............de andra får vänta tills jag har fått orken tillbaka! På lördag alltså. DÅ ska jag ut i trädgården och fixa lite..........


Ha det så gott!

16 kommentarer:

Ingela´s blogg sa...

Ibland går tiden fort! Jag har nyss börjat jobba efter fem veckors semester, det var lite trögt första dagen men nu känns det nästan som vanligt. Kram

Rosor och ruiner sa...

Ja, jag undrade vart du hade tagit vägen..? Nej, jag visste att du skulle jobba, och jag vet också hur trött man är när man jobbar långa dar i butik...har gjort det i många år förut. Benen värker o man blir nästan folkilsk...;o) dessa turister...
Jag har ännu aldrig varit i Ullared men det skulle va kul att åka dit nångång! Ha det gott, snart får du ledigt! (från jobbet alltså, hemma väntar väl en del...)

Bea sa...

Oj, det lät jobbigt med så mycket folk och brist på personal, ja, det är sig likt överallt. Man kör fullt ös och när semestern inleds är man totalt på 0-läge.
Hoppas det blir snart bättre!
Buketter är alltid trevliga när man kan frossa i eget material :)
Kram / Bea

haspet sa...

En vecka utan bloggande?? Här har det nog gått tre innan jag fick tummen ur idag. Härligt att du snart får lite ledigt igen, men du är säkert väldigt uppskattad bland kollegorna när du ställer upp och jobbar så att dom får semester. Hoppas du får njuta riktigt länge av vackra buketter. Ha det gott!// Peter

Lilla My sa...

Det verkar vara så där överallt när det är semester tider att det är lite personal på plats..så är det även på mitt jobb men dåligt väder kan man inte klaga på denna sommar. I går hade vi regn nästan hela dan men det behövdes verkligen för det har varit så torrt men annars har det varit en kanon sommar på alla sätt.
Hoppas hösten blir bra också.
Kram Lotta

Ölandsvindar sa...

Ja, turister och svullna ben, det känner vi igen här på Öland också. Men nu är det väl sista hektiska veckan innan det lugnar ner sig.
Kram
Kerstin

Knatten sa...

Jo tiden går fort när man är sysselsatt!!!
Ullared=usch. Men ändå vill man dit!! Synd man inte får se dej på tv=))). Fast jag tittar inte ens på dom där programmen.
Ha det gott. /Knatten

Menageriet sa...

Jaa, vi har väntat och väntat. På Esters MH-resultat. Vi är så nyfikna så vi spricker snart, hårbollarna och jag.
Fast vi förlåter Dig, nu när vi vet att Du har semesterjobbat. ☺ ☺ ☺
Nej, skämt åsido, det är inte alltid det finns ork och lust att blogga och det skadar nog inte med en paus ibland. Då brukar inspirationen infinna sig igen.
Ha det så gott och pussa på prinsessorna från oss! ♥ ♥ ♥

Pumita sa...

Tiden går fort när man är lycklig! ;) Kan tänka mig att den där prinsesskylten passar bättre hos er än Varning för hunden! Iaf när det gäller lillsessan. Allt gott!

Cyrran sa...

Visst går sommaren alltid fort, fortare än man vill. Jag gör ju mitt sista "sommarlov" just nu eftersom jag går över till fackligt på heltid och kommer inte mer att få "njuta" av fördelen med att jobba intensivare under året och ta igen det på sommaren. Dessutom har jag ändå inte hunnit med i trädgården som jag har velat, hur ska det då bli när jag inte har ferietjänst?? Hu!
Sköt nu om din rygg och dina värkande ben och vila dem i trädgårdens underbara terapeutiska atmosfär.
Kram
/Cyrene

Menageriet sa...

Hej igen!
Tack för att Du kikade in och svarade så snabbt. Men, vad menar Du med godkänd? Fick hon inte genomföra hela MH:et? Det finns ju inget godkänd eller icke godkänd när det gäller MH, bara Korningens mentala del, men det kanske var det hon testades för? Även om MH:et bryts, så är ju resultatet officiellt och det är det som räknas för avel och brukstävlingar. Det är ju många hundar som inte vill leka eller jaga och det beror ju på rasen i de flesta fall. Collien t.ex. är ju en sån ras och får ofta dåligt resultat på MH. Men oavsett resultat, så är ju våra hårbollar bäst ändå, eller hur? ♥ Och det är ju alltid roligt att se hur som reagerar, för det brukar ju bli en överraskning för de flesta av oss.
Kramar från oss!

Britt sa...

Hade också tänkt att åka till ullared men det vart inte så, hörde sedan att det varit så mycket folk där. En passande skyllt till hunden//Britt

Menageiet sa...

Tack för uträtandet av frågetecknen!
Idag är jag hundvakt åt Famos och Rollie är sur som en citron.
Ha en fin helg! ♥ ☺

gittan sa...

Det är dåligt på bloggfronten även här. Det känns liksom ganska meningslöst att skriva när man inte kan visa några bilder.. Men det kommer förhoppningsvis om dryga veckan att bli bättring på det hela. Då har jag nog dessutom klarat av alla beställningar och annat nödvändigt inför butiksstarten också =D Prinsess-skylten satt jag och funderade på om jag skulle beställa hem, men det blir en annan variant istället. Vilken vacker bukett du fått till! Ha det gott / kram gittan

Margot sa...

Tungt med jobb där man står och går mycket och det dessutom är mycket folk! Hoppas du får vila benen lite nu och får det lite lugnare!
Ullared har jag aldrig besökt, men nåt enstaka avsnitt av serien har jag tittat på! Känner ingen större längtan efter att åka det, för stort och för mycket folk för min smak!
Vilken vacker bukett du plockat ihop!
Ha det gott!
Kram / Margot

Rosa sa...

Du är itne ensam, det kan gå mer en vecka :-S. Dagarna går så fort. Visst ser man att det är en prinsessa som bor där :-D.