lördag 27 mars 2010

Tänk att det blev vår i år också!

Det kändes som en extra lång väntan, men nu är det här. I alla fall hos mig i Småland. Vintergäck har jag ju visar för inte så länge sen, men det här är årets!! Dom har växt under snön - fantastiskt!
Bloggandet blir lite åsidosatt så här i valp/vårtider, men ett litet inlägg emellanåt hinns ju med! Idag har jag dessutom planterat penséer i krukor och lådor. Det glömde jag ju att ta kort på och nu är det mörkt, men en annan dag ska jag visa er.....

************

Det går bra med hundarna. Man kommer in i valplivet lite bättre för varje dag. Dessutom sover hon gott på nätterna och de senaste nätterna har det inte varit "kissepaus" förrän halv fem...........sen är det ju lite si och så med att somna om, men det går åt rätt håll och vid den här årstiden tycker jag inte det är så jobbigt att inte sova hela nätterna.....
Det behövs två händer för det är fullt upp. Ska den ena klias så ska den andra också det! Det gäller att vara rättvis. Här är det näst äldste sonen som är förste kliare!

Lill-sessan är lördagsfin! Den satt ju inte på så länge förstås, rosetten, "man är väl ingen pudel";-D
Ha en fin helg alla bloggvänner. I morgon är det 11-årskalas här i huset. Då bjuds det på "äkta" spagetti bolognese, med sidfläsk, morötter och selleri i såsen mm. mm. Enkelt måste det vara, här hinns inte stå vid spisen och göra några kulinariska mästerverk!


5 kommentarer:

Randi sa...

Men va´söt hon är! Blir helt knäsvag när jag ser valpar ... vill bara ha....*ler* Törs inte titta mer!
Önskar dig en skön påskvecka!

Rosor och ruiner sa...

Nämen haledudanedej..! Så söööt!
Ja, visst är det härligt att våren har kommit!!

Grimhultsligan sa...

Men vilka fina flickor och vad kul att du hann att få en bild med Lill-Sessan och hennes rosett :)

Gratta 11-åringen från hela gänget i Grimhult!!

Lilla My sa...

Så ni har ingen snö mera här ligger det i drivor ännu men nu har det regnat i två dagar så kanske vi också får barmark snart. Hoppas kunna sätta på växthuset snar och börja så fröna.
Söta vovar :)
Ha det bra /Lotta

Knatten sa...

Rosett i håret verkar alla flickor vilja skaka av sej fort=)). Men dom är söta så länge det går. Och dom är söta utan rosett oxå.
Ja, tänk att det blev vår. Och snöfritt. Jag trodde vi skulle åka pulka till midsommar minst. /Knatten