tisdag 29 september 2009

Tisdagstema: verktyg

Verktyg var det idag och det här är verktyget jag använder mest. Esters "skönhetsattiraljer". Hon är väl inte lika förtjust i dom.............borsten går väl bra, men det andra kunde väl kvitta......Men snygg det blir hon :-)

Fler verktyg kan ni se här.9 kommentarer:

Wickans värld sa...

Rejäla don, det där!

Karoleen sa...

Dom såg nästa lite farliga ut =) Kul tolkning, mina verktyg för idag hjälper mig att överleva =)

sinneskatten sa...

Oj jag får en flaschback när jag ser dina verktyg, hade hund på 90-talet.
En inte alltid så lätt syssla att hålla dem i trim.

Margareta sa...

Vad skönt att läsa att det inte är dina hårredskap utan Esters. Nödvändigt och hon gillar säkert att bli borstad.

Nu har jag startat årets insamling tillsammans med Rosa Bandet. Alla uppgifter finns på min blogg.
"Flera Liv ska Räddas" heter min insamling i år. Visst är det skrämmande att tjugo kvinnor varje dag får diagnosen bröstcancer. Hoppas det går bra för din släkting. Kram Margareta

Solvarm sa...

Hej Anette!

Ja, jag förstår Ester, det ser ut som riktiga tortyrredskap för mej. Du får lägga ut en bild på Ester när hon är nyfriserad och fin.

Ja du uppväxttiden går väldigt fort, mina barn är 37, 36 och 26 år, så det gäller att ta till vara den, så mycket som man bara kan och det tror jag verkligen att du gör.

Solen skiner oxå här idag, jag skall till Frölunda Torg och skicka tillbaka en blus som jag har köpt via nätet, den var inte alls som på bilden och så var den alldeles för stor, trots att jag hade gått efter deras måttangivelser.

Och du, har du provat att få massage för ryggen, det är bra med ökad blodtillströmning till stället där du har ont. Annars så skall man nog vara i rörelse så mycket det går. Men jag tror nog att du har provat allt och fått många "goda råd" från alla håll och kanter. Så du får nog lyda barnens råd. Jag håller tummarna att du snart skall vara bra igen.

Solvarma kramar från Irene

Lasseivomma sa...

Känner igen dom där. De är ju inte så farliga som de ser ut. Det är väl i så fall klotången som man ska vara försiktig med.

Gärdsmygen sa...

Sådana finns inte i mitt hem. Gillar Ester dem?

@nemonen sa...

sådana har jag inga, men jag förstår att de är nödvändiga för dig. Däremot har jag frisörverktyg, och de vill jag inte vara utan.

Viola sa...

Jeg har en katt som er glad i å børstes. Jeg er glad jeg har det verktøyet! Det hjelper av med løshår! :)