lördag 1 augusti 2009

Jag har dåligt samvete.......

för att jag inte hinner "hälsa på" hos er som jag brukar, men det är så fruktansvärt stressigt på jobbig i dessa "dåligt väder och rea-tiden" så jag slänger mig i soffan när jag kommer hem och sen tar jag mig knappt upp............men nästa vecka så är jag ledig två dagar, då ni.........

Här ser ni en rudbeckia Coconut lime, som jag köpte i våras. Visst är det läcker?! Bara namnet är ju läckert........

Idag kommer Tobbe hem från England. Jösses, vad tiden går fort! Han har varit för rolig med alla sina små kluriga SMS. Det senaste tog väl priset ändå: "Vet ni att jag kommer hem på lördag?".....................

Ännu ett nyinköp, en ros som heter Clair Renaissance. Ljuvlig!


Jobbet, ja det är vansinnigt kul när det är mycket att göra. Dagarna går fort, men det är ju just det där att man inget orkar när man kommer hem. Men nu är väl "jättesemesterperioden" slut så det kanske blir lite lugnare nästa vecka..........Oj, vad turisterna "utifrån" handlar. Antar att de tycker det är jättebilligt hos oss, även om det inte är rea! Vädret har ju också varit riktigt "shoppingväder". Rejäla åskoväder har vi haft och det blåser ordentligt. Det är ju riktigt lätt att åka till jobbet, men det är klart det är synd om alla som är lediga!

Till sist en liten frösådd Hedvignejlika. Nu önskar jag er alla en underbar helg och lite sol kanske. Själv ska jag förstås jobba och sen blir det väl en massa "Tobbe-mys" och pratande ikväll. Kram!

8 kommentarer:

X-blog sa...

Jag tycket INTE du ska ha dåligt samvete för att du just nu inte hinner med bloggandet, det ska vara KUL att blogga, inte belagt med måsten!
Jobba på du och slöa i soffan så mycket du orkar efter! Sen hörs vi mer när tiden återfinnes! =)

Ja, 'coconut lime' ser läcker ut!
Och rosen är inte heller tokig!
Själv såg jag igår att en roskvist slagit rot, som jag satt i vatten i växthuset för nån månad sedan...! Hoppas den kan överleva vintern sen med! Vore kul med egen uppdriven och rotäkta ros!

Ha det jättegott!
Kramen!

gittan sa...

Nä, ha inte dåligt samvete för det! Man gör det när man hinner och känner för det. Jag gör just nu tvärt om, läser mer än någonsin och skriver desto mindre. Men det beror till stor del på att jag inte orkat fixa kontakten mellan datorn och kameran och utan bilder tycker jag inte det är så skoj med trädgårdsrapporter.
Visst är det underbart när kottarna kommer hem igan! Vi skickade Nathie till Italien igår och nu blir det tyst (hon är en otrolig prapkvarn) i tio dagar. Hoppas ni får en fin kväll tillsamman. Ha det gott / kram gittan

Ragnvi sa...

Hej på dig! Håller med ovanstånde! Inget dåligt samvete! Fast jag känner igen det....hm!
Hoppas ni får det mysigt ikväll!
Kramen!
Ragnvi

ormbunke sa...

Det är nödvändigt att pausa i bland. Det skall ju inte vara stress att man måste. Kram Anita

annette sa...

Känner igen det men uppmanar alla andra att inte ha dåligt samvete, själv hinner jag aldrig med att kommentera hos alla, jobbet tar ju enormt mkt tid och kraft, och nu under semestern hinner jag ännu mindre för då är det så mycket roligt att göra;)

Slappa Du i soffan och ikväll kommer ju sonen, verkar vara en mysig kille som är så trygg i sig själv.

Kram //annette

Monica sa...

Slappa och vila bör man...bloggar och kommenterar gör man när man vill och hinner :) Den där coconut...är hur läcker som helst!
Tjingeling
Monica

Fia sa...

Oh, du är inte ensam om att ha dåligt samvete. Men jag tycket nog att man är ursäktad när man har mycket på jobbet. Det är fantastiskt fina blommor och jag blev helt förälskad i Limelomman! Jag har varit dålig på att fröså i år men det är första året i lägenheten och det har tagit lite tid att komma i ordning. Jag njuter av dina blommor så länge.

Kram fia

Christer sa...

Hej.
Vilka underbara blombilder.
Skönt att våren är här nu,även om det just i dag är lite kylslaget och grått.

Ha en trevlig helg.
Hälsningar Christer.