fredag 6 februari 2009

Ester min "lilla" hund!

Idag fick vi svar på Esters höftledsröntgen. För er som inte är så insatta så ska man ha A eller B för att vara "fri". Ester fick C. Hon hade C på ena höften, den andra hade B men man går alltid efter de sämsta. Så nu får vi se hur det går med hennes bevakningsträning. För egentligen måste man ha A eller B för att bli bevakningshund, men i särskilda fall kan C godkännas (efter en kompletterande undersökning).
Huvudsaken är ju förstås att hon inte mår dåligt! C är ju ett lindrigt fel och det är inte alls säkert att de kommer att märkas.
Lilla Ester, här är en valpbild. Hon är ca 9 veckor på bilden.Här är hon på sin 1-årsdag. Ligger och vilar i skuggan efter att ha mumsat i sig sin leverpastejstårta som dessutom var garnerad med köttbullar! Vi fick inte smaka....

Givetvis blev det lite julfotografering i julas också! Hon är hur smidig som helst att ha och göra med. Hon satt så snällt när vi tog kort.


Nu har hon varit ute och tränat lite med husse. Hon är så duktig..............med köttbullar eller korvbitar som muta i alla fall!


5 kommentarer:

Famos/Menageriet sa...

Jaha, det här såg jag sen jag kommenterat i fredagsfärgen!
Vilka härliga bilder på damen!
Hon och Famos ser likadana ut nu förtiden, eftersom han är oklippt. Det fastnar så många roliga snöbollar på benen nu på prommisarna.
Hoppas att det går vägen för henne att bli bevakningshund!
Lycka till och ha det så gott!

Hedera Helix sa...

Oj då , det var ju synd att det blev ett C, även om hon antagligen inte kommer att ha några men av det. Hoppas hon nu kan bli bevakningshund ändå!

Lilla My sa...

Hur som helst så är hon jättesöt!
Skulle också gärna ha hund fast vi nu har redan en del djur men våra katter har varit här så länge så jag tror inte dom skulle gilla en hund i huset. Ha en skön helg!

Cecilia sa...

Oj en sån fin hund! Hoppas hon mår bra och kan bli bevakningshund om ni så vill! Jag hade tidigare två stora fina leonbergerhundar och fick valpar två gånger, nio i varje kull. Åh vilken lycka det var för hela familjen!

Ulrica sa...

Vad gullig hon är lilla... nej jag menar stora damen. Hoppas att allt ordnar sig med höften.